Wij zijn verhuisd...

U kan ons binnenkort vinden in de Hoevestraat 2, 3401 Landen met ingang langs de Middenstraat.

We nemen nu even een ‘installatie en reorganisatiepauze’  tot midden januari en willen ons hiervoor excuseren?
Wij bedanken al onze klanten voor hun geduld en vertrouwen...

Tot binnenkort...

In 1994 startte Ecofence als eerste met gevlochten wilgenafsluiting, of zoals de Engelsen zeggen: “Wattles”. We hebben het woord ondertussen vernederlandst naar ‘Wattels’. 

Johan, de oprichter en dan ook de eerste generatie is ondertussen op pensioen. De zaak werd verkocht aan de tweede generatie, zijn neef Jef.
Sinds 2015 is hij de zaakvoerder van het verjongde Ecofence.
Het plaatsen van deze wattels is een winteractiviteit en is nog steeds onze belangrijkste bezigheid. Jaarlijks plaatsen we meer dan 1500m².
Hierbij misbruiken we de natuur niet, maar gebruiken haar wel. We plooien, we vormen, en brengen door menselijke arbeid, kennis en creativiteit een mooie afsluiting in harmonie met wat ons omringt. Deze wilgenafsluiting kan strak en recht zijn of speels en kronkelend rond andere natuurelementen.
We gebruiken ook niet eender welke wilg, we gebruiken de Salix Viminalis of de katwilg. De wilgen worden speciaal gekweekt om mooie, rechte takken te produceren.

Ecofence maakt niet alleen maar wilgenomheiningen, we doen ook meer!

Eigenlijk doet Ecofence aan 'Natural Fences'. Wij maken natuurlijke afsluitingen, al dan niet gecombineerd met moestuin- en landelijke poorten.
Onder natuurafsluitingen of tuinafscheidingen verstaan we buiten de wilgenomheiningen ook de droge wilgenmatten, de heidematten, kastanje panelen, treillage, Fullwood BR, de teunermat en als laatste de paardenomheining met 1, 2 of 3 liggers.
Wenst u meer info over tuinschermen of schuttingen, aarzel niet om ons te contacteren...

Meer foto's

We werken steeds op een professionele én ambachtelijke manier. We gebruiken daarvoor zo veel mogelijk ecologisch verantwoorde materialen.
Wat de natuur ons aanreikt, nemen wij, vormen het om en geven het door vakmanschap een meerwaarde.

Zo krijgt u meer privacy, een unieke sfeer, een veilige afscherming, … helemaal in harmonie met de natuur.

HermelijnEcofence heeft een toontuin bij Hermelijn bvba op de Leuvensensteenweg 391 te 3370 Boutersem.
Om deze te bezichtigen, maakt u best een afspraak met Jef via het contactformulier of telefonisch
op het nummer 0496 91 27 37.
Eveneens kan u ons op regelmatige basis vinden op gerenommeerde beurzen of evenementen in het hele land.Emailbanner HIB NL Ons Wood

Ambacht Transp